Ny fase - Ny programleder

Publiceret 11-12-2014

Med styregruppens godkendelse af den nye implementeringsplan den 18. november vil Adresseprogrammet gå ind i en ny fase. For at få den stærkest mulige opstilling i den nye fase, har Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter (MBBL) besluttet at rokere i programledelsen med virkning fra nytår.

Rokeringerne betyder at Else-Marie Ulvsgaard fra MBBL 1. januar overtager posten som programleder for Adresseprogrammet.

Else-Marie har indtil nu været projektleder for Taskforcen for supplerende adresser og har derfor et indgående kendskab til programmets indhold og organisering. Else-Marie har tidligere bl.a. arbejdet med fælles kommunale projekter som digital offentlig byggesagsbehandling og FOT.

Billede: Else-Marie Ulvsgaard

Den nuværende programleder, Morten Lind, MBBL, overgår til en ny rolle som forretningsansvarlig i Adresseprogrammet. Morten vil bl.a. skulle have fokus på, at de planlagte gevinster realiseres bedst muligt, og på at programmets faglige indhold koordineres og leveres i den lovede kvalitet.

Billede: Morten Lind

Nina Munkstrup fra MBBL bliver ny projektleder for Taskforcen for supplerende adresser. Nina har været medlem af taskforcen siden dens start og har således et fuldstændigt kendskab til de opgaver og udfordringer, som taskforcen skal løse i de kommende år.

Billede: Nina Munkstrup

Adresseprogrammets ”sikre hånd” som programkoordinator er fortsat Tanja Haagh Jensen fra MBBL.

Billede: Tanja Haagh Jensen