Dialogmøder med politi og smiley

Publiceret 20-02-2014

Den 10. februar 2014 afholdt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter dialogmøder med nogle af de, der skal bruge de supplerende adresser: Politiet, 112, Falck, Beredskabsstyrelsen, GPS-leverandører, Geoforum, SOR, Sundhedsvæsenets Organisationsregister), Post Danmark, Arbejdstilsynet, SKAT og Fødevarestyrelsens Smileyordning.

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter havde inviteret beredskab, GPS-leverandører og myndigheder, der står for kontrol, til dialogmøde om de kommende regler for supplering af adresser.

Der var lutter glade smileys omkring bordet i forhold til, at kommunerne i maj 2014 går i gang med at supplere adresser i områder, hvor der i dag kun er få adresser eller ingen adresser.

Både beredskab og myndigheder ser frem til, at der kommer officielle adresser, så de let kan finde frem der, hvor der er behov for hurtig udrykning.

GPS-leverandørerne glæder sig også til, at adresserne bliver suppleret, så de kan levere endnu bedre GPS-navigation til deres kunder.

Læs mere om opgaven med supplerende adresser i MBBL-publikationen På vej mod endnu bedre adresser - Kommunernes nye opgaver som adressemyndighed

For yderligere information kontakt Taskforcen på e-mail taskforce@mbbl.dk

Når det brænder på skal politi og beredskab kunne finde frem – hurtigt og sikkert